Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karolina . Michał Czapla (2254 niezalogowanych)
1 Post

(odessa)
Wiking
o prosze Pani Sylwia 25 ktora rozpaczliwie szuka "pomocy"? jak pieknie gardzi
praca tylko pogratulowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
sluchaj odessa wczoraj dzwonilam do kobitki ktora szuka opiekunki dala ogloszenie wiesz ile mi zaproponowala na miesiac 2000nok.wiec wybacz ja takiej pracy sie nie podejme boja wiecej wydam na bilety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(annullkka)
Początkujący
Wiesz - 2000 kr za miesiac,za to,ze i tak siedzisz w domu to nawet okej.Tylko zalezy ile razy w tyg dzieckiem sie zajmujesz.Bo jak co dzien po 8 godzin to jasne,ze nie warto.
Ja pracuje jako dagmamma i biore 100 kr na godzine,jezeli dziecko zostaje ze mna na 2-3 godz dwa razy w tygodniu,a jak jest co dziennie to licze 70 kr za godzine lub jak dogadam sie z mamuska - 6000 kr miesiecznie.I tak siedze ze swoim malenstwem,wiec jedno dziecko dodatkowo to nie klopot.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
anullka zgadzam sie z toba.pilnowanie dziecka bylo codziennie i codziennie dojechac poza oslo i jeszcze kupic bilet za te pieniadze nie warto.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Drogie dziewczyny we wczorajszym "dagbladet" sa podane stawki roczne dla prawie wszystkich zawodow w norwegi. O ILe dobrze pamietam wykwalifikowana pielegniarka zarabia(powinna srednio zarabiac beznadgodzin) 405 tys bruto a opiekunka w domu spokojnej starosci 360 tys rocznie a opiekunka do dziecka okolo 300 tys (bylo zaznaczone ze to sektor prywatny),oczywiscie to wszystko legalnie ale ja mysle ze jezeli zatrudniamy kogos na czarno to polowa z tych kwot powinna byc norma. tutaj widze naprawde ze pracujecie czasami ciezko za grosze. pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok